Over ons

Totaalrenovatie is vandaag een van onze diensten. En zeggen dat het destijds begon met louter loodgieterij, door de grootvader van de huidige zaakvoerder. Daarna kwamen elektriciteit en centrale verwarming erbij, en nog later totaalrenovatie en badkamerrenovatie. Wij een familiebedrijf dat staat voor kwaliteit, betrouwbaarheid, stiptheid en netheid. Met comfort, design en duurzaamheid als basis van onze filosofie en werkwijze.

 

 

Onze troeven

Als klant staat u centraal. Altijd. Juist daarom hebben wij onze dienstverlening helemaal opgebouwd rond klantgerichtheid. Bij ons bent u zeker van:

 

  • Een persoonlijke benadering

 

We nemen de tijd voor u, luisteren naar uw wensen en verwachtingen, om vervolgens in onderling overleg de juiste oplossing te selecteren, die bovendien mooi binnen uw budget past.

 

  • Een betrouwbare aanpak

 

Wij garanderen u objectief advies – wij werken niet in dienst van bepaalde merken – en een naadloze uitvoering die niets aan het toeval overlaat.

 

  • Eén aanspreekpunt

 

Niets vervelender dan een onbereikbare vakman. Daarom staan wij erop dat u één aanspreekpunt hebt, dat u bovendien op elk moment met uw vragen of bezorgdheden kan bestoken. Zo vermijden we tijdverlies én frustraties. Dubbele winst dus.

 

  • Netheid

 

De plaatsing van sanitaire toestellen, het trekken van elektriciteitsleidingen, totaalrenovatie,...: het gaat allemaal met het nodige stof gepaard. Daar moeten we natuurlijk even door, maar u kunt er wél zeker van zijn dat wij onze werf altijd proper achterlaten. 

Klant aan het woord

Voor een make-over van je badkamer kunnen wij met een gerust gemoed Schelfhout-Steendam aanbevelen. Marc en zijn zoon Fabian gaven ons professioneel advies, zowel bij de indeling van de ruimte als bij de keuze van duurzaam materiaal. Ze namen tijd om te luisteren naar onze wensen en hielpen ons op die manier onze gedroomde badkamer te verwezenlijken. Vermits dit een ruimte is die je niet lang kan missen, zorgden zij ervoor dat ze hun belofte nakwamen. Na 14 dagen was onze badkamer daadwerkelijk omgetoverd tot een pareltje en klaar om in gebruik te genomen te worden! Dit alles getuigt van heel veel deskundigheid en een ontzettend hoog werktempo. Er werd steeds grondig opgeruimd om het ons zo comfortabel mogelijk te maken tijdens de werken. Ook al was de werkdruk hoog, ze bleven even vriendelijk en opgewekt. Dit zijn mensen die vakkundig sterk staan en hun verantwoordelijkheid dragen.

Fam. De Muyt - Guelinckx

Ik ben zéér tevreden met mijn badkamer. Het is een grote luxe om van een oud bad de overschakeling gemaakt te hebben naar een inloopdouche met bijhorend zitje.

Bij Schelfhout-Steendam gaven ze mij van in het begin de juiste informatie waardoor ik niet hoefde te twijfelen. Zeer vriendelijk team en staat altijd klaar voor problemen op te lossen.

Mevr. Pluym

In het voorjaar beslisten we om onze bijna 30 jaar oude badkamer helemaal te renoveren. Wij kozen ervoor om dat met de firma Schelfhout-Steendam te doen en dat was een goeie beslissing! Marc en zijn team hielpen ons eerst om een concept te maken: hoe moet de nieuwe badkamer eruit zien, wat zijn onze wensen. Het praktische advies, door de jarenlange ervaring van Marc was hierbij onbetaalbaar. Zowel voor de inrichting als voor de materialen en sanitaire toestellen kregen wij goede raad en tips. We appreciëren erg dat Marc er mee over waakte dat we budgettair ook binnen de planning konden blijven.

 

Wat voor ons ook belangrijk was: het correcte naleven van de afspraken over wanneer de werken zouden plaatsvinden en hoe lang ze zouden duren. Op precies twee weken, zoals beloofd, werd heel de oude badkamer gesloopt en de nieuwe badkamer terug opgebouwd. Nog een laatste compliment voor de nette manier van werken: alles werd zorgvuldig afgeplakt zodat we een minimum aan hinder en stof hadden.

Fam. Ducatteeuw - Van Rhijn

© 2024 Schelfhout-Steendam bv - Privacy

Website by KMOSites