Badkamerrenovatie

Een volledig vernieuwde of nieuwe badkamer in de stijl en afwerking van uw keuze? Wij maken het waar. Bovendien met de garantie dat uw badkamer binnen de 14 dagen afgewerkt is – dit is immers een ruimte die u niet lang wilt/kunt missen. Wij staan onder meer in voor:

 

  • De afbraak van uw oude badkamer
  • Het aanpassen en vernieuwen van alle nutsleidingen voor elektriciteit, verwarming, water...
  • Alle nodige bezettings- of gyprocwerken
  • Aanbrengen van muurtegels, leggen van vloer...
  • Plaatsen van bad, douche en andere meubilair

 

 

SANITAIR

Wij leggen uw sanitaire installaties van a tot z aan, en werken die tot in de puntjes af. Luxe met de nodige functionaliteiten? U vraagt, wij plaatsen. Hoe dan ook werken wij hier met de betere sanitaire merken.

 

 

Premium installer dzignstone

Dzignstone solid surface biedt ons de mogelijkheid om onze klanten een badkamer te bieden die niet alleen mooi is, maar ook gebruiksvriendelijk. We kunnen bad- en douche-opstellingen creëren zonder het gebruik van siliconen of cementvoegen. Het materiaal is beschikbaar in verschillende kleuren en is niet poreus, wat betekent dat het gemakkelijk schoon te maken is.

 

Bovendien is Dzignstone een duurzaam materiaal dat uv-bestendig, krasbestendig en antibacterieel is. Dit betekent dat het niet alleen mooi blijft, maar ook gemakkelijk te onderhouden is.

 

Als u op zoek bent naar extra functies zoals ingebouwde zeepnisjes of douchebanken, is dit ook mogelijk zonder voegen. Wij zijn gecertificeerde premium installateurs van Dzignstone en zorgen ervoor dat de materialen volgens de hoogste normen worden verwerkt.

 

Kortom, Dzignstone solid surface biedt ons de mogelijkheid om badkamers te creëren die zowel esthetisch als functioneel zijn, en wij zijn trots om deze hoogwaardige materialen aan te bieden aan onze klanten.

© 2024 Schelfhout-Steendam bv - Privacy

Website by KMOSites