Woningtechnieken

Met de juiste woningtechnieken vergroot u merkbaar uw levenskwaliteit. Zeker wanneer u met een ervaren specialist als Schelfhout Steendam in zee gaat. Wij zijn uw partner in alle mogelijke opdrachten die uw renovatie- of nieuwbouwproject helemaal optimaliseren. U vindt ons in Heusden bij Gent.

 

WELKE WONINGTECHNIEKEN?

Concreet kunt u ons inschakelen voor:

 

  • Domotica: al uw commando’s probleemloos opgevolgd én uw energiekosten beter beheerd
  • Alle mogelijke elektrische installaties, met aandacht voor een afwerking tot in de puntjes
  • Ventilatie: een must voor een gezond binnenklimaat
  • Centrale verwarming volgens de hoogste kwaliteitsnormen, met focus op hoog rendement, zuinigheid en esthetiek

 

 

ELEKTRICITEIT

Elektriciteit in uw nieuwbouw- of renovatieproject? Reken op ons voor een nauwgezette uitvoering en nette afwerking (bij elektriciteit komen namelijk vaak wat slijpwerken kijken).

 

 

DOMOTICA

Niets handiger dan een woning die al uw commando’s probleemloos opvolgt. Met vakkundig ingewerkte domotica lukt dat perfect. Wij staan garant voor een uitgekiende installatie, zodat u daarna alleen maar moet genieten van dat extra comfort.

 

 

CENTRALE VERWARMING

Centrale verwarming staat voor genot en comfort op koude dagen. Maar een professionele plaatsing is wel aan de orde, om ongemakken te vermijden en het maximum uit uw installatie te halen. Schelfhout Steendam is de vakman die u nodig hebt: wij plaatsen verwarmingsinstallaties volgens de hoogste kwaliteitsnormen, volgen hierbij de laatste nieuwe ontwikkelingen en mikken op hoog rendement, zuinigheid en esthetiek.

 

 

VENTILATIE

De luchtkwaliteit binnenshuis heeft een belangrijke invloed op onze gezondheid. Een gezond binnenklimaat is zeer belangrijk voor elke bewoner van de woning.

Ventileren is niet alleen verplicht voor nieuwbouw of grote renovaties, maar het maakt onze woonomgeving ook gezond.

 

 

Goed om weten: indien u besluit om met Schelfhout-Steendam in zee te gaan, worden alle woningtechnieken door één en dezelfde firma uitgevoerd – een behoorlijk pluspunt naar kosten en timing toe!   

 

 

 

© 2024 Schelfhout-Steendam bv - Privacy

Website by KMOSites